fbpx

 LEJ MØDELOKALER I

KJELLERUP

 

Kjellerup byder på adskillige muligheder for leje eller lån af lokaler til diverse formål såsom møder, konferencer og andre arrangementer. Disse faciliteter er tilgængelige flere forskellige steder i byen og giver en fleksibel løsning for organisationer, virksomheder eller grupper, der har brug for egnede lokaler til deres aktiviteter. Med denne variation i tilbud kan folk finde passende faciliteter, der matcher deres behov og budget og skabe en ideel ramme for deres arrangementer i Kjellerup.

Læs mere om mulighederne nedenfor.

Arena Midt af Dorrit Hvam

Arena Midt

Arena Midt er et fleksibelt hus, med lyse lokaler der kan indrettes, så det passer til både små kaffemøder og store konferencer. Huset råder desuden over moderne AV-udstyr, professionelt personale og køkken/café, der tilbyder forplejning.  

Man kan leje de to haller som er 1075 m2 hver svarende til 600 siddende personer. Hvis man lejer begge haller er der plads til 1200 siddende personer. Der er desuden mindre lokaler fra 70 m2, der kan rumme 48 personer til 182 m2, der kan rumme 160 personer.

Få mere information her

Kontorfællesskab

Midt i hjertet af Kjellerup, beliggende på Torvet 3, har du mulighed for at leje dig ind i et kontorfællesskab, hvis du fx arbejder hjemmefra, men savner dynamikken og samarbejdet fra et traditionelt kontormiljø.

Kontoret indeholder 3 gode lukkede kontorrum, som er perfekt, hvis man enten er sig selv eller 2-3 stykker, der ønsker et lokale. Yderligere er der et stort åbent kontormiljø med skrivebordspladser. Her er både the-køkken, gratis p-plads tæt på og placering lige i centrum af Kjellerup.

Få mere information her

Al-huset

Aktivitetscenteret Al-huset er et kulturelt og socialt samlingssted for borgerne i Kjellerup, der drives som brugerstyret hus for bl.a. pensionister bosiddende i Silkeborg Kommune. 

Alhuset stiller lokaler til rådighed for kommunens foreningsliv og interessegrupper ud fra kriterier om alsidighed og aktiviteter for alle aldre. Der er mange arrangementer, du kan tilmelde dig, og hvis du selv vil lave arrangementer, kan du lave reservation ved onlinebooking i Silkeborg kommunens bookingside Fritidsportalen.

Få mere information her

Bibliotek/Mosaikken

Kjellerup Bibliotek & Mosaikken er et kulturhus i Kjellerup, centralt beliggende midt i byen, så det er nemt at komme til. Kjellerup Bibliotek og Trekløverskolen er placeret her sammen med en række lokaler og faciliteter til kultur- og fritidsformål for kommunens borgere. 

I Mosaikken afholdes en bred vifte af arrangementer og udstillinger. Mosaikken låner også lokaler og udstyr ud til en lang række formål. I den store foredragssal holder Kjellerupegnens Filmklub bl.a. til og viser film i sæsonens halve år til formidable priser.

Få mere information her