fbpx

KONTORFÆLLESSKAB I

KJELLERUP

 

I hjertet af Kjellerup, på Torvet 3, blomstrer et nyt kontorfællesskab, designet med fokus på fleksibilitet, bekvemmelighed og samarbejde. Nem adgang er kernen i dette moderne arbejdsrum, hvor det er gjort utroligt nemt at leje sig ind, så du hurtigt kan komme i gang med dit arbejde uden besvær.

For dem, der kommer i bil, er der gode nyheder: der er gratis parkering tilgængelig, så du nemt kan parkere tæt på dit nye arbejdssted. Beliggenheden i centrum af Kjellerup betyder, at du befinder dig midt i byens puls, med offentlig transport kun få meter væk, hvilket gør det nemt for dig, dine kunder og samarbejdspartnere at komme frem og tilbage.

Dette kontorfællesskab i Kjellerup er ikke bare et arbejdsrum; det er en mulighed for at være en del af et dynamisk fællesskab.

 

 

Kontorfællesskab i Kjellerup

Indenfor byder kontorfællesskabet på et veludstyret thekøkken, hvor du kan tage en velfortjent pause med en kop te eller kaffe. Der er to badeværelser til rådighed. Arbejdsområderne er alsidigt designet med tre lukkede kontorrum for dem, der har brug for privatliv til koncentration eller fortrolige samtaler. Derudover er der et åbent kontorlandskab, der opmuntrer til samarbejde og netværksdannelse.

Låsesystemet er moderne og innovativt, med mulighed for at koble din døråbning op på dit betalingskort, hvilket eliminerer behovet for nøgler og giver en problemfri adgang til dit arbejdsområde.

Man kan enten leje et skrivebord eller et kontorrum alt efter ens behov. Se priserne for de forskellige muligheder på billedet.

Kontorfællesskabet er placeret på Torvet 3, 8620 Kjellerup. Hvis man er interesseret at høre mere om hvordan man lejer en plads kan man kontakte Christian Jørgensen fra CE Estate på: 61712120 eller cj@ceestate.dk.

 

Kontorfællesskab

Peter Green Melgaard lejer sig ind i kontorfællesskabet og han er Kommunikations- og marketingschef i Nohrcon. Nohrcon er en kursus- og konferencevirksomhed med hovedkontor i København, som udvikler og afholder arrangementer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Kurserne, der udbydes, er primært inden for Byggeri og Offentlige indkøb, og Nohrcon tilbyder bl.a. at man kan blive certificeret i udbudsret, entrepriseret, projekteringsledelse, bæredygtigt byggeri, Category Management, samt strategisk indkøb og kontraktstyring.

Peter siger:

“Motivationen for mig, i forhold til at indgå i et kontorfællesskab, er bl.a. nedenstående punkter:

  • Det sociale ved at se andre mennesker i løbet af en arbejdsdag
  • Fagligt netværk
  • Nye ideer og sparring
  • Mulighed for forretningssamarbejde og udvikling”

Ud over ovenstående punkter handler det også for Peter om at komme hjemmefra, at have følelsen af at tage på arbejde. Han er flyttet fra Valby til Sejling ved Silkeborg. Efter en periode med hjemmekontor i Sejling blev der brug for at finde et kontorfællesskab, der kan være med til at opfylde behovet for de ovenstående punkter. Det er Peters forhåbning, at der over tid kan bringes flere kompetencer ind i kontorfællesskabet til gavn for dem, der har valgt kontorfællesskabet til. Som han siger “en skal jo være den første”, men han ser frem til at flere støder til i kontorfællesskabet. Der kan læses mere om kontorfællesskabet og Peter i avisen.