fbpx

INDUSTRI I

KJELLERUP

 

Der findes mange store virksomheder og industrivirksomheder i Kjellerup. Vi har bl.a. Designa, KVM, Scanglas, PFP, Tvilum, Kjellerup VVS, Scanroll mv.

Vi har lavet et overblik til dig nedenfor.

Adresser og anden relevant info finder du under hver sektion via linket.

Hvis der mangler en virksomhed i oversigten, så tøv ikke med at kontakte os på info@kjellerup.dk

Designa af Dorrit Hvam

Store virksomheder og industrivirksomheder

Der findes meget industri i Kjellerup, og herunder finder du en liste med beskrivelser af de forskellige store  virksomheder, og hvad de producerer/arbejder med. Disse virksomheder beskæftiger mange blandt byens borgere, så dette er et godt sted at orientere sig, hvis man søger job.

Scanglas

I mere end 80 år har de været stolt leverandør af glas til Danmarks byggerier. De er Danmarks førende leverandør og producent af avancerede glasløsninger, som effektivt sænker energiforbruget og forbedrer lysindfaldet. Scanglas er den største glasforædlingsvirksomhed i Danmark og har eksisteret siden 1935.

Få mere information her.

XL byg

Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af byggematerialer og produkter til byggeri, hus og have, der henvender sig både til professionelle og private forbrugere. Deres service inkluderer blandt andet byggevejledning, gratis konto, leveringsservice eller lån af trailer og andre faciliteter. Virksomheden råder over mere end 7.000 m2 under tag, hvoraf 1.800 m2 udgør byggemarkedet. Derudover har de en gårdhave på 900 m2 med et stort sortiment af havemøbler og andre produkter til hus og have.

Få mere information her.

PFP A/S

PFP A/S er Skandinaviens ældste og mest erfarne leverandør af bordpladeskrædderi til køkken, bad og øvrige industrier med særlige krav og behov.

Få mere information her.

Tvilum

Årligt producerer de ca. 5 millioner møbler, som sælges og distribueres til hele verden.

Få mere information her.

Skanroll

Hos Skanroll udvikler, designer, producerer og implementerer de avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder i både ind- og udland. Der fremstilles internt transportudstyr til brug i industrien, affaldsbehandling og ved råstofindvinding.

Få mere information her.

KVM

Hos KVM designer, fremstiller og installerer de anlæg til asfalt- og betonindustrien og til relaterede industrier. Dette gælder både enkeltkomponenter eller maskiner og komplette anlæg.

Få mere information her.

Bredsgaard A/S

Bredsgaard A/S er din autoriseret Class Full Line forhandler og fører herudover en række anerkendte, professionelle mærker blandt andre Amazone, Kuhn, Hardi, NHS Flishuggere, JST skovle, Stiga, Stihl, Simplicity og Ferris. Disse mærker dækker hele landbruget og have/park-sektorens behov. De er endvidere medlem af Maskinhandler Indkøbsringen og kan derigennem tilbyde en lang række kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Få mere information her.

Kjellerup VVS (Kjellerup Group)

Hvis du søger en pålidelig VVS-installatør, står Kjellerup Group A/S klar til at assistere dig. De håndterer alle former for tekniske installationer og energioptimering og tilbyder omfattende rådgivning og vejledning. Deres tjenester inkluderer installation og reparation af VVS-installationer, ventilationssystemer samt blikkenslagerarbejde såsom tagrender og facader. Derudover specialiserer de sig i installation og vedligeholdelse af varmepumper, jordvarmeanlæg, gas- og olieinstallationer, fjernvarme, biobrændsel og solvarmeanlæg.

Få mere information her.

Designa

Designa er dansk designede køkkener og solidt håndværk i en god og tryg købsoplevelse.

Få mere information her.

Gidex

Gidex laver varmepumper, og kvaliteten af dem er garanteret af TOSHIBA´s nyeste teknologi.

Få mere information her.

KJ porte

En port fra KJ Porte er meget mere end en fysisk ind­gang og udgang. Det er koden til en tryg hverdag. Det gælder både for virksomheder med industriporte, der er bygget til at åbne og lukke over 200 gange i døgnet. Og for privatkunden, som udskifter sin gamle vippeport med en automatisk garageport.

Få mere information her.

Kjellerup væveri

Som tekstilfabrikant ser Kjellerup Væveri sin eksistensberettigelse i en kontekst. Møbel- og indretningstekstiler får deres liv i sammenhæng med andre materialer; træ, stål og glas etc. Væveriets fremmeste formål er at bidrage til møbelproducentens, møbelpolstrerens, indretningsdesignerens og arkitektens succes.

Få mere information her.

Kem-Tek

Hos Kem-Tek er de specialister i overfladeteknik og gulvløsninger. De servicerer både landbrug, forretninger, industri og private, og med produkter som epoxybelægning, specialmørtler, maling, betonbeskyttelse og insektmidler har de midlerne, kompetencerne og værktøjerne til ethvert behov. Selvom de er beliggende i Viborg, kommer de gerne hen, hvor du er, så I sammen kan gennemgå dine ønsker, og du kan få et uforpligtende tilbud.

Få mere information her.