fbpx

AKTIV FRITID I

KJELLERUP

 

Velkommen til Kjellerup, hvor fritidslivet blomstrer, og aktiviteterne er mangfoldige.  Dyk ind i vores forskellige tilbud og find den perfekte aktivitet for dig eller dine børn. Gør dig klar til at engagere dig i det pulserende fritidsliv, der definerer vores skønne by. Tilmeld dig en aktivitet i dag og bliv en del af det lokale fællesskab!

Vi har lavet et overblik til dig nedenfor.

Hvis der mangler noget i oversigten, så tøv ikke med at kontakte os på info@kjellerup.dk

Cykelløb Kjellerup af Dorrit Hvam

Aktive fritidsaktiviteter

Under “Aktive fritidsaktiviteter” kan du udforske en spændende verden af fritidsaktiviteter, der passer til alle aldre og interesser. Dyk ind i vores forskellige tilbud og find den perfekte aktivitet for dig eller dine børn.

Håndbold

For de sportsinteresserede er håndbold en dynamisk og engagerende aktivitet. Kjellerup Håndboldklub tilbyder moderne faciliteter og dedikerede trænere, der giver en unik oplevelse for både begyndere og erfarne spillere. Tag del i det lokale håndboldfællesskab og oplev glæden ved at være en del af et hold.

Find mere information her.

Fodbold

Fodbold er mere end bare et spil i Kjellerup – det er en livsstil. KIF byder på veludstyrede fodboldbaner og træningsfaciliteter, der skaber en optimal ramme for både sjov og konkurrence. Uanset om man er en passioneret fodboldentusiast eller en nybegynder, er der plads til alle på de grønne baner.

Find mere information her.

Svømning

Dyk ned i svømmebassinet i Kjellerup og oplev glæden ved at svømme. Uanset om du er  nybegynder eller øvet svømmer, har Kjellerup svømmeklub noget for enhver smag. 

Kjellerup Svømmehal er placeret ved Kjellerup Skole og ligger på adressen: Skolevangen 8, 8620 Kjellerup.

For at komme ind i omklædningsrummene skal man ind i skolegården, hvor der er en glasgang, man skal benytte for at komme ind.

Kjellerup Svømmeklub tilbyder forskellige hold for store og små, ligesom der er mulighed for at leje svømmehallen.

Find mere information her.

Gymnastik

Gymnastik er den perfekte aktivitet for dem, der ønsker at styrke kroppen og forbedre smidigheden. Kjellerups gymnastikforening tilbyder et bredt udvalg af træningsmuligheder for alle aldre og færdighedsniveauer. De har bl.a.  gymnastik, kroket, krolf, petanque og SMART træning, som er fitness for hjernen. Oplev glæden ved at udfordre din krop og opnå en følelse af fællesskab gennem gymnastik.

Find mere information her.

Tennis og padel

Kjellerup Tennis & Padelklub ligger i de dejlige naturskønne omgivelser ved Bjerget i Kjellerup og er omkranset af skovens træer, som normalvis sikrer gode læforhold. De råder over fire gode grusbaner og en overdækket padelbane, som kontinuerligt vedligeholdes. Klubhuset rummer toilet- og badefaciliteter.

De tilbyder et bredt udbud af aktiviteter til både nye og øvede medlemmer – såvel yngre som ældre. Både nye og eksisterende medlemmer tilbydes træning.

Klubben tilbyder ikke-medlemmer mulighed for pay & play og udlån af ketsjer og bolde.

Find mere information her.

Badminton

Kjellerup Badmintonklub er hjertet af badmintonsporten i Kjellerups lokalsamfund. De tilbyder en inspirerende og inkluderende atmosfære, hvor folk i alle aldre og niveauer kan udforske deres passion for badminton. Uanset om du er en erfaren spiller eller helt nybegynder, er der plads til dig i klubben. Deres dygtige trænere og dedikerede medlemmer er altid klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder, opnå dine mål eller bare have det sjovt.

Find mere information her.

Spejder

Spejderlivet er en unik mulighed for at udforske naturen og udvikle praktiske færdigheder. I Kjellerup er spejderaktiviteter åbne for både børn og unge. Tag på eventyr i skoven, lær overlevelsesteknikker og skab varige venskaber gennem fælles oplevelser.

Vi har to steder, man kan gå til spejder: Kjellerup og Levring

Find mere information om Kjellerup spejderne her.

Find mere information om Levring spejderne her.

Holdtræning

Arena Motion appellerer til et bredt spektrum af målgrupper og aldersklasser. De har et varieret udbud af holdtræning og lægger stor vægt på at tilbyde et bredt spektrum af daglige aktiviteter, både indenfor og i det fri.

Find mere information her.

Cykling

Kjellerup Cykelklub er en klub, hvor der er plads til alle. Uanset om du ønsker at køre rigtig stærkt og langt, op eller ned, om du er ung eller lidt ældre – så har Kjellerup Cykelklub altid et hold, der passer til dig. Der er træning fra klubhuset på Sindingsgade 5 i Kjellerup fem gange om ugen. Klubben er medlem af DCU, og formidler M-licens. De har ikke trænere tilknyttet klubben. Medlemmer under 14 år skal derfor følges med en voksen i klubregi, som har indvilget i at tage ansvar for den unge.

Find mere information her.

Ridning

Koor er Kjellerups Rideklub, som er beliggende i et grønt område i udkanten af Kjellerup – lige ved Hovedvej 52 mellem Silkeborg og Viborg. De råder over en ridehal på 20 x 60m, 2 udendørs dressurbaner, 2 udendørs springbaner, 2 stalde til elevponyer / -heste og privatheste samt opvarmet sadelrum samt stor rytterstue med køkken og tilhørende toilet med bad og vaskemaskiner. Rideklubben er for alle, der har lyst til at se, om ridning er noget for dem.

Find mere information her.

Skydning

Kjellerup Skytteforening har medlemmer fra 7 år til 87 år. Du kan skyde med salonriffel, luftriffel og luftpistol på deres moderne baner, som alle er udstyret med elektronisk markeringsanlæg. Du kan låne våben og andet udstyr af foreningen, der ligeledes sørger for vejledning og instruktion, så du lærer at omgås våben på en ansvarlig måde.

Der vil altid være instruktører/banevagt til stede under træning!

Find mere information her.

Vandreture

Kjellerup Special er en vandreforening, som går lange vandreture. Som regel tager turene det meste af en hel dag, nogle gange 2 dage. For at blive medlem af Kjellerup Special’s forening, kræves det ifølge vedtægterne, at man enten har deltaget på Kjellerup Special eller har været med på foreningsbusturen til Dødsmarchen (Dodentocht) i Belgien.

Find mere information her.

Hundeførerforening

Kjellerup civile Hundeførerforening (DcH) er en lokalforening under Danmarks civile Hundeførerforening. DcH er en forening, hvor hundeførere/ -ejere kan modtage træning, så hunden kan blive til glæde for sin ejer og dennes omgivelser. De tilbyder hvalpetræning / -motivering, træning af familiehunde samt lydigheds- og konkurrencetræning. Derudover tilbyder de rally-lydighed og nosework. Alle lovlige hunde er velkomne uanset race og størrelse herunder også blandingsracer.

Find mere information her.

Løbeklub

GF løbeklub vil skabe et inkluderende og støttende fællesskab for løbere på alle niveauer. Uanset om du er nybegynder, motionist eller konkurrenceløber, er du velkommen hos dem. Du kan forberede dig til løb, dele løbeerfaringer med ligesindede og finde løbemakkere, der passer perfekt til dit tempo og ambitionsniveau. De tilbyder et trygt og støttende miljø, hvor kvinder og mænd, unge og ældre kan dyrke motion og skabe sunde vaner sammen.

Find mere information her.

Yoga

Stine Nordfalk har Yoga med udsigt på Tøndborgvej 60, hvor det både er muligt at melde sig på de ugentlige yogahold eller tage på Yoga-retreat på Fur, hvis du trænger til en ekstra pause fra hverdagen. Få en oplevelse af ro og balance hos Yoga med Udsigt, hvor de fokuserer på at skabe et rum, hvor din velvære er i fokus. Tag del i deres Yogaliv og lad dem skræddersy en fredfyldt stund, der passer til dine ønsker og behov.

Find mere information her.