fbpx

01

Sankt Hans

Hvert år bliver der afholdt Sankt Hans i Kjellerup. Det er altid et meget populært og velbesøgt arrangement, hvor børn og voksne hygger sig i stor stil. Vi samles om bålet for at fejre fællesskabet og traditionerne.

Sankt Hans af Dorrit Hvam
Byfest af Dorrit Hvam

02

Byfest på Torvet

Det er altid et brag af en fest, når der afholdes byfest. Borgerne mødes på Torvet, hvor festlighederne finder sted. Sammen skaber vi uforglemmelige minder under åben himmel i hjertet af vores skønne by.

03

Halloween i midtbyen

Hvert år afholdes der Halloween i den Gamle Biograf, hvor der er festlige udklædninger, der skæres græskar på Torvet og meget mere. Midtbyen forvandles til et spøgelsesvenligt samlingsted for byens borgere.

Halloween af Dorrit Hvam
Fastelavn af Den Gamle Biograf

04

Fastelavn i Den Gamle Biograf

Fastelavn i Kjellerup byder på tøndeslagning og festlige farver, hvor børn og voksne samles. Det er en dag, hvor fantasifulde kostumer og fællesskabets varme lyser op i vinterkulden, og der er ofte 100 børn og voksne samlet til dette arrangement.

05

Julemanden vækkes

Når julemanden vækkes på Torvet, og julelysene på juletræet tændes, fyldes luften med barnlig spænding og juleglæde. Det er et magisk øjeblik, hvor hele byen samles i hjertet af vinteren for at byde julen velkommen.

Julemanden vækkes i Kjellerup af Dorrit Hvam
Påskeharer i Kjellerup

06

Påske i Kjellerup

I Kjellerup byder vi foråret velkommen med åbne arme og fejrer påsken på allerbedste vis. Det hyggelige påskemarked på Torvet er altid et stort hit, hvor påskeharerne deler godter ud til børnene, mens de voksne udforsker boderne.