fbpx

OFTE STILLEDE

SPØRGSMÅL

 

Borgerne i byen og nytilflyttere har ofte spørgsmål til stort og småt angående byen. Derfor har vi lavet denne sektion, hvor vi forsøger at samle svar på de spørgsmål, der ofte stilles.

Hvis du har forslag til flere spørgsmål/svar til denne sektion, så tøv ikke med at kontakte os på info@kjellerup.dk

 

Sommer i Kjellerup af Dorrit Hvam
Hvorfor skal jeg flytte til Kjellerup?

Kjellerup byder på en unik kombination af charme, fællesskab og naturskønhed. Med sin centrale beliggenhed mellem Viborg og Silkeborg får du nem adgang til både byliv og idyllisk natur. Kjellerup tilbyder også gode skoler, lokale virksomheder og et trygt miljø for familier. Kom og oplev, hvorfor Kjellerup er det perfekte sted at skabe et hjem og et liv i balance. Velkommen til din nye by!

Hvor kan jeg finde mere information om Kjellerup?

Følg Facebookgruppen Kjellerup Kalder, hvor der vil blive slået arrangementer op jævnligt og 8620 Kjellerup-gruppen, hvor en stor samling af Kjellerups befolkning deler erfaringer, løsninger og andet med hinanden.

Hvilke arrangementer afholdes der i Kjellerup?

Det er nemt! Vi har lavet en sektion, hvor vi har samlet denne information: Aktivitetskalender

Hvornår og hvor afholdes der Kjellerup Marked?

Kjellerup Marked afholdes sidste lørdag i måneden. Der er ikke marked i december, januar, juni og juli, mens markedet i februar afhænger af vejret. Det afholdes på torvet i Kjellerup.

Hvor finder jeg ud af hvilke butikker, VVS’ere, tømrere osv. der er i byen?

Det er nemt! Vi har lavet en sektion, hvor vi har samlet denne information: Byens puls

Hvor finder jeg ud af, hvilke fritidsaktiviteter der findes i byen?

Det er nemt! Vi har lavet to sektioner, hvor vi har samlet denne information: 

Aktive fritidsaktiviteter

Stillesiddende fritidsaktiviteter

Handel og Erhverv - hvad er det?

Kjellerup Handel & Erhverv er en forening drevet for og med byens handels- og erhvervsvirksomheder. De står bag mange af de arrangementer, der bliver arrangeret på Torvet, ofte i samarbejde med andre foreninger i byen. Læs mere om deres arbejde her: Handel og Erhverv

Kjellerup Borgernes By - hvad er det?

Kjellerup Borgernes By er en forening, der bl.a. arbejder med at sikre befolkningstilvækst, at udvikle kultur-, idræts- og foreningsliv og samarbejder med erhvervs-, service- og handelsliv. De er organiseret i 4 udvalg for at fremme dette arbejde: Borgerforening, Sport og fritid, Udvikling og Erhverv samt Branding.

Læs mere om deres arbejde her: Kjellerup Borgernes By

Kjellerup Lokalråd - hvad er det?

Kjellerup Lokalråd  er kommunens samarbejdspartner i lokale spørgsmål, og de tager selvstændige initiativer for at fremme gode vilkår for områdets indbyggere, erhvervsliv og institutioner. Læs mere om deres arbejde her: Kjellerup Lokalråd