fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arbejdsdag i Frugthaven

13. april

Arbejdsdag i frugthaven Kjellerup

Vi mødes på hjørnet af Fuglemosevej og Grønningen lørdag 13. april kl. 10.00 – 12.00.

Kjellerup fik i efteråret en Frugthave, en allemandshave som alle byens borgere skal have glæde af i mange år.

Det er Kjellerup Lokalråd der står bag initiativet, og det er meningen at byens borgere skal engagere sig i projektet og tilsyn med frugthavens 90 træer.

Derfor har en række frivillige meldt sig ind i Frugthavens Venner, der har Lars Snedker som formand.

Disse venner mødes nogle gange i løbet af året, og bruger et par timer på at tilse og ordne forskellige ting i Frugthaven. Alle er velkomne til, helt uforpligtende, at give en hånd med.

Lørdag den 13. april skal der sås sommerblomster mellem frugttræerne og der skal samles grene til et kvashegn. Medbring gerne en rive, hakke, grensaks eller ørnenæb. Og så et godt humør.

Nogle af de gamle frugttræer i området skal beskæres, og denne opgave har Knud Haugaard påtaget sig. Så hvis der er nogen der har brug for lidt rådgivning til beskæring af frugttræer – så mød op…

Takket være bidrag fra sponsorer og 156 lokale personer og familier, har vi fået en fantastisk frugthave – som en lille sløjfe på Krabbes Grønne Ring.

De penge der blev samlet ind, har betydet, at vi har kunnet indkøbe træerne noget større end vi havde planlagt fra starten. Dermed håber vi, at enkelte vil bære frugt allerede til sommer!

Både rådyr og harer har uheldigvis beskadiget nogle af æbletræerne, som bliver udskiftet inden længe.

Kom og vær med i fællesskabet

Hvis man ønsker at blive en del af Frugthavens Venner kan man sende en mail til Lars Snedker på snedker@fibermail.dk – så modtager man nyhedsbreve og information om ”arbejdsdage” og arrangementer i haven. Det koster ikke noget – og det er helt uforpligtende.

Detaljer

Dato:
13. april
Begivenhed Kategorier:
, , ,