fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Wassmann & Binau: Et unikt samarbejde over Atlanten

21. juni kl. 20:00 - 22:00

Preben Wassmann og Alan Binau har gennem en lang årrække skrevet og udgivet sange – og afstanden mellem dem har ikke betydet meget, selvom Preben bor i området Kjellerup, og Alan i Orlando Florida i USA.
Samarbejdet er bygget på en noget anderledes platform: Preben og Alan er gamle soldaterkammerater, og fandt – efter mange års adskillelse – ud af at begge arbejdede med musik. Så hvorfor ikke arbejde sammen?
Kom og hør nogle af de sange som Preben og Alan har skrevet sammen, suppleret af sange fra Preben og Alans bagkatalog. Hør hvordan man samarbejder over Atlanten. Og hør Alan fortælle om, hvordan det er at bo i USA.
𝗟𝗶𝗱𝘁 𝗼𝗺 𝗔𝗹𝗮𝗻 𝗕𝗶𝗻𝗮𝘂:
Født i Danmark i 1958, flyttede i 2009 til USA. Musikproducer, og bandleder af det dansk-amerikanske band CEONEO.
Turnerer som guitarist for det amerikanske band LFO, der havde deres store hit “Summer Girls” i 1999. Gift og har 7 børn og stedbørn.
𝗟𝗶𝗱𝘁 𝗼𝗺 𝗣𝗿𝗲𝗯𝗲𝗻 𝗪𝗮𝘀𝘀𝗺𝗮𝗻𝗻:
Født på Frederiksberg i København. Sanger og guitarist i et coverband fra 1996 – 2008. Han begyndte herefter at komponere musik, og deltog i flere musikalske konkurrencer. Bor nær Silkeborg og er sanger og guitarist i bandet DUDE’s, der spiller klassiske pop-, blues- og countrynumre. Han er single, og har to sønner, herunder tre børnebørn, der alle bor i USA.
𝗕𝗶𝗹𝗹𝗲𝘁𝗽𝗿𝗶𝘀: 𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗮𝗱𝗴𝗮𝗻𝗴
Vi har plads til 150 personer
Siddende koncert.