fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Koncert med Peter Vesth, Kristian Rusbjerg, Louise Espersen

22. september

Peter-Louise-og-Kristian

Der er lagt op til hyggelig musikalsk eftermiddag, når Peter Vesth, Louise Espersen og Kristian Rusbjerg giver koncert i Arena Midt søndag den 22. september fra kl. 14.00.
Dørene åbnes fra kl.13.00, hvor der er mulighed for at købe Kage/te og kaffe og andet godt til at hygge sig med til dette musikalske og folkelige indslag. Der er også mulighed for at købe en spisebillet. Spisning starter fra kl.12.30

Peter Vesth, er en folkekær visesanger, som har skrevet mange ørehængende sange, hvor ”Veras Vinterven” nok er en af de mest kendte af hans viser. Traditionen tro har han de sidste mange år haft sin faste makker ”Kristian Rusbjerg” med på harmonika. De to har spillet for flere fulde hus landet rundt, med glædesmusik som er gået lige ind i folks hjerter. Og som det nye skud på stammen, er den spirende unge lokale sangerinde fra Thorning, Louise Espersen, blevet en del Vesth teamet. Når de tre går på scenen, så står den på festlig og oplevelsesrig koncert med skøn musik og toner i Arena Midt´s flotte rammer.