fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Foredrag: Bliv pilot i den teenagers liv

29. maj kl. 19:00 - 21:00

Onsdag 29. maj kl. 19.00-21.00 i Mosaikken er der gratis foredrag med psykolog og foredragsholder Ulla Dyrløv Foredraget hedder ‘Bliv pilot i den teenagers liv’, og det sætter fokus på forældrerollen og give forældre en hjælpende og styrende hånd til at være gode og tydelige piloter for deres teenagere.

Rollen som forældre til en teenager kan være udfordrende – og det kan være svært at vide, hvordan man bedst er der for sit barn. Måske har du tanker som disse:

  • Skal forældre tage styringen for deres teenager?
  • Skal forældre have en holdning til unges brug af alkohol, tobak/nikotin og andre rusmidler?
  • Kan forældre bestemme, hvornår de unge skal være hjemme?
  • Hvordan sikrer forældre en tæt relation til deres teenager?
  • Hvordan skaber forældre en relation baseret på tillid og respekt, så de kan tage en snak om det, der fylder i deres teenagers liv?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er foredraget ‘Bliv pilot i den teenagers liv’, med psykolog og foredragsholder, Ulla Dyrløv, måske noget for dig.

Med foredraget vil vi sætte fokus på forældrerollen og give forældre en hjælpende og styrende hånd til at være gode og tydelige piloter for deres teenagere.

For selvom vores børn bliver større og mere selvstændige, så har de stadig brug for en pilot, der hjælper, styrer og navigerer, så vi sikrer os, at de får et godt, sjovt og trygt ungeliv.

Bag foredraget står SSP og projektet ‘Fælles om børn og unge’. Foredraget er for alle forældre til teenagere i Silkeborg Kommune.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧
𝐓𝐢𝐝: Onsdag 29. maj kl. 19.00-21.00
𝐒𝐭𝐞𝐝: Mosaikken, Tinghusvej 16, Kjellerup
𝐓𝐢𝐥𝐦𝐞𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠: Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendigt pga. begrænset pladser – tilmeld dig her: https://sk.plan2learn.dk/kursusvalg.aspx?id=119717

Detaljer

Dato:
29. maj
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,