Sørens Rejser

Siden 1969 har vi sendt mere end 500.000 rejseglade danskere på udflugter og rejser i Danmark og det meste af Europa. Så vi ved, hvad der skal til for at gøre en rejse vellykket, såvel endagsture med bus eller ferierejser.
En busrejse er altid en oplevelse.

Vores topmoderne busser gør at komforten er helt i top, og vores chauffører og rejseledere følger vores gæster på hele rejsen og alle udflugterne.
Vores erfaringer viser, at de fleste gæster foretrækker denne form for rejse – og vores styrke er tilfredse gæster, som positivt omtaler deres ferie med os.
Desuden er vores rejseledere godt rustet til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå praktiske udfordringer undervejs.

4-stjernede busser
Alle vores busser er 4-stjernede og røgfrie. Busserne har bl.a. følgende udstyr: Klimaanlæg/aircondition, toilet, GPS, køkken/kaffemaskine samt ekstra benplads. Derudover er busserne udstyret med den sidste nye teknologi indenfor sikkerhed.

Tryg og sikker kørsel
Vores chauffører har gennemgået den lovpligtige efteruddannelse, hvor bl.a. køreteknik på glatbane, førstehjælp, miljørigtigkørsel mv. indgår.
Og ikke mindst; vi overholder køre – hviletidsbestemmelserne, som er gældende i hele Europa samtidig med at alle busser opfylder de gældende miljøkrav for bl.a. København og andre byområder i Danmark og Europa.
Alt dette betyder tryg, sikker og miljøvenlig buskørsel, når du vælger at rejse med os.

Kontakt  
Telefon: 86 88 18 17
E-mail: mail@sorensrejser.dk
  https://www.sorensrejser.dk
Adresse  
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
8620 Kjellerup