EDC Kjellerup

ER BILEN BESKIDT? -DEN KLARER VI!
Med over 25 års erfaring med klargøring af alle typer biler, står Joakim, René og Dennis altid klar med den helt rigtige løsning til dig og din bil.
Vi er en lille virksomhed, som med fokus på det gode stykke kvalitetsarbejde og den gode kunderelation, sikrer at du altid, som minimum, får det ønskede resultat, til en skarp pris og med DANMARKS BEDSTE SERVICE!

Bilvask:
Til forskel fra en tur i vaskehallen bliver din bil vasket i  alle kanter og hjørner og bliver fri for grimme aflejringer efter gammel voks og smuds fra andre biler.

Nypudsede ruder:
Når solen skinner gennem ruden er enhver skygge synlig og til gene for dig i trafikken. Vi pudser ruderne og sikrer dig et godt udsyn.

Støvsugning:
Med erfaring og godt håndelag, får vi alting med når vi støvsuger din bil. Så er det slut med støv og slikpapir i sprækker og mellem sæderne.

Aftørring og konservering:
Med godt værktøj kommer vi langt ind i sprækker og luftdyser i  kabinen når det gælder aftørring og konservering af instrumentbordet i  din bil.

Affald og dine ejendele:
Vi samler gerne dine personlige ejendele i bilen, så du kan  bruge tiden på det der er vigtigst for dig. Og børnenes affald… Det fikser vi også med et smil 🙂

Fælge og dæk med stil:
Er dine fælge ikke længere så flotte som dengang bilen var ny?  Det kan være svært at få bugt med bremsestøv og flyverust… Bare rolig –  Vi har løsningen!

Ren og pæn – i lang tid:
Med en lakforsegling eller imprægnering af sæder, som nyvogn eller som led i en af vores behandlinger, sikrer du at bilen holder sig flot og nem i lang tid 🙂

NEMT & BEKVEMT:
Hvor lang tid tager det at vaske, støvsuge og rengøre bilen?
Er den tid bedre brugt på noget andet? Lad os hjælpe dig med bilen
-Vi gør os umage

KONTAKT OS:

Ring til Joakim på +45 3177 4704 – Eller skriv til os på kontakt@kjellerupbilpleje.dk

Åbningstider
Mandag:  07:00 – 16:00
Tirsdag: 07:00 – 16:00
Onsdag: 07:00 – 16:00
Torsdag: 07:00 – 16:00
Fredag: 07:00 – 16:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
 
Kontakt
Telefon:
3177 4704
WWW https://www.kjellerupbilpleje.dk/
E-mail:
 
Adresse
Kjellerup Bilpleje
Vandværksvej 12
8620 Kjellerup