Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårskoncerten er udsat

Arena Midt mener ikke det er forsvarligt at gennemføre det store arrangement 22. januar

Som følge af den nationale nedlukning af stort set hele landets kulturarrangementer, har Arena Midt og Old Boys Big Band i fællesskab besluttet at udsætte årets nytårskoncert i Kjellerup.

Selv om nedlukningen måske ophæves den 18. januar, har vi alligevel valgt ikke at gennemføre det store arrangement blot fire dage efter, fortæller centerchef Anders Hartvig, der skal holde hele huset lukket til og med 17. januar.

Det er gået fint med billetsalget, men at samle 250 mennesker giver ingen mening, som situationen er nu, hvor vi bare er nødt til at respektere regler og anbefalinger fra regering og sundhedsmyndigheder.

Det er et år siden, at arrangementet blev aftalt.

Vi aflyser ikke – men udsætter, fortæller Hans Holm fra Big Bandet.

Når vi bliver klogere på situationen, og måske er blevet vaccineret, så finder vi en ny dato, og inviterer på en forårskoncert, eller en sommerkoncert i stedet.

———————————————————————————————–

For femte år i træk inviterer Arena Midt til nytårskoncert med skøn musik, der giver dig en fantastisk start på det nye år – denne gang med en imponerende besætning bestående af Old Boys Big Band.

Old Boys Big Band  fejrer nytåret 2021 med et brag af en koncert der vil fortrylle publikum med vidunderlige stemmer og en nypudset trompet.

Old Boys Big Band

Som navnet antyder: Alder er ingen hindring!

Medlemmerne er amatørmusikere fra det midtjyske, der – som “ægte” oldboys’er – holder af at spille gode gamle, iørefaldende swingnumre, gerne i en lidt nyere iklædning.

Old Boys Big Band med musikere, sangere og lydmand tæller i fuld opstilling omkring 30 mand m/k.

Ved nytårskoncerten den 22. januar består big bandet af 10 musikere.

Billetten er inkl Champagne og kransekage