Indlæser Begivenheder

For femte år i træk inviterer Arena Midt til nytårskoncert med skøn musik, der giver dig en fantastisk start på det nye år – denne gang med en imponerende besætning bestående af 2 orkestre, Den professionelle kvintet og Old Boys Big Band, hvor der både vil være en sammenblanding af alle de optrædende samt en særskilt afdeling med far Jørgen og de to andre musikere, Ebbe Ravn og Robert Bull, og selvfølgelig Trine og Andrea.

Old Boys Big Band og familien Gadeberg/Heick fejrer nytåret 2021 med et brag af en koncert der vil fortrylle publikum med vidunderlige stemmer og en nypudset trompet.

Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik, og siden gennembruddet som Maria i ”The Sound of Music” i det store friluftsspil i Varde i 1992 har der været fuld fart på, og hun har næsten ikke været af scenen siden. Om det er medvirken i store musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller eller som kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø” – Trine Gadeberg mestrer det hele!

Andrea har optrådt som solist foran f.eks. Slesvigske Musikkorps, gæstesolist i Stig Rossens Julekoncert Turne, og – ikke mindst – i teaterkoncerten: ’Sanne’, hvor hun spillede Sanne Salomonsen. Den turnerede hele Danmark rundt.

For femte år i træk inviterer Arena Midt til nytårskoncert med skøn musik, der giver dig en fantastisk start på det nye år – denne gang med en imponerende besætning bestående af 2 orkestre, den professionelle kvintet og Old Boys Big Band, hvor der både vil være en sammenblanding af alle de optrædende samt en særskilt afdeling med far Jørgen og de to andre musikere, Ebbe Ravn og Robert Bull, og selvfølgelig Trine og Andrea.

Old Boys Big Band

Som navnet antyder: Alder er ingen hindring!

Medlemmerne er amatørmusikere fra det midtjyske, der – som “ægte” oldboys’er – holder af at spille gode gamle, iørefaldende swingnumre, gerne i en lidt nyere iklædning.

Old Boys Big Band med musikere, sangere og lydmand tæller i fuld opstilling omkring 30 mand m/k.

Ved nytårskoncerten den 22. januar består big bandet af 10 musikere.