Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den Gamle Biograf præsenterer

ANDERS BLICHFELDT

i Arena Midt, Kjellerup

 

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

 

Ny lokation

For at kunne opfylde retningslinierne for Corona samt undgå en aflysning, er Den Gamle Biograf gået sammen med Arena Midt. Det betyder nu at vi har plads til at gennemføre en sikker koncert!
Koncerten var i første omgang udsolgt, men flytningen giver os mulighed for at sætte endnu 100 billetter til salg.

BEMÆRK Spørgsmål mv. vedr. arrangementet bedes rettet til info@dengamlebio.dk

Køb billetter her

Læs mere og se alle DGB arrangementer på dengamlebio.dk